Film de prezentare

Priveşte acest film de prezentare al proiectului “Priveşte dincolo de aparenţe”!

Acest film de prezentare descrie pe scurt activităţile proiectului dar şi oamenii care au făcut posibilă implementarea acestui proiect.

Scopul proiectului a fost promovarea non-discriminării iar acest lucru s-a realizat prin intermediul a două mari activităţi:

A. Editarea de articole anti-discriminare de către o echipa de 20 de jurnalişti. Articolele au fost publicate în cele 2 numere ale revistei “Priveşte dincolo de aparenţe” dar şi pe site-ul www.orientat.ro şi pe Facebook.coperta revista 1

B. Susţinerea piesei de teatru “Pod peste zid”, piesă de teatru jucată de copii romi şi ne-romi care a promovat non-discriminarea şi prietenie indiferent de etnie.

Proiectul a fost implementat de Asociaţia AD PLUS Iaşi. Mai multe informaţii despre activitatea AD PLUS Iaşi găsiţi pe site-ul www.orientat.ro sau pe Facebook.

Proiectul “Priveşte dincolo de aparenţe” este un proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, Componenta 1 – IMPLICARE, Subcomponenta 1.3 – Încurajarea valorilor democratice.


No Replies to "Film de prezentare"


    Got something to say?

    Some html is OK